Forhandlere av ePocket Handyman

Målet med ePockets forhandlerprogram er å tilby Handymanløsninger til bedrifter i hele Europa som har et behov for en mobil datafangstløsning.

Vi er alltid interessert i å høre fra potensielle forhandlere som ønsker å hjelpe oss og nå dette målet.

Din bedrifts deltakelse i forhandlerprogrammet vil gi dere en unik mulighet til å tilby deres kunder en markedsledende mobil datafangstløsning, samtidig som det genererer inntekt. ePockets forhandlerprogram tilbyr forhandlere provisjonsbasert betaling, en andel av årlige vedlikeholdsinntekter samt opplæring og tilgang på markedsmateriell.

ePockets voksende kundeportefølje viser at Handyman gir kunder en rask tilbakebetaling av investeringen gjennom effektivisering av arbeid både administrativt og ute i felten, lavere operasjonelle kostnader samtidig som det gir økt kundetilfredshet.

Amesto Solutions AS

Amesto Solutions leverer systemer som dekker de fleste bedrifters forretningsprosesser fra A til Å.

I hovedsak innebærer dette programvare innenfor økonomi, logistikk, salgsstøtte og lønn med tilhørende konsulenttjenester samt brukerstøtte.

Amesto Solutions er landets største Visma- og Huldt & Lillevik forhandler. Vi har kontorer i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Porsgrunn, Larvik og Fredrikstad. I tillegg er vi etablert i Danmark på følgende steder, Slagelse, Århus og København. Vi er Visma Platinum Certified Partner og totalleverandør av Visma software sine ERP- og CRM-systemer.

Amesto Solutions fagkompetanse og kunnskap om forretningsprosesser, kombinert med IT- og produktkunnskap gjør oss i stand til å veilede og finne løsninger som gir høy verdiskapning for våre kunder. For å kunne optimalisere og automatisere forretningsprosesser, leverer vi produkter fra ledende programvareprodusenter.

 

www.amestosolutions.no

Amesto

BransjeData AS

Bransjedata er en total it-leverandør med avdeling i Oslo, Hønefoss og Trondheim. Vi har solid økonomi, 10 ansatte og kunder i hele Norge.

Vi i Bransjedata AS har spesialisert oss på økonomi- og lønnssystemer for bedriftsmarkedet. Vi leverer skreddersydde og effektive forretningsløsninger, og er en viktig leverandør av datasystem for kunder over hele landet.

Når du velger leverandør av datasystem, gjør du et viktig valg som din bedrift skal leve med i mange år fremover. Du velger en samarbeidspartner som skal bidra til at investeringene blir lønnsomme på kort og på lang sikt.

Velg en IT-partner som kjenner din bransje!

 

www.bransjedata.no

Daldata

Daldata er totalleverandør av IKT-produkter og tjenester.

Daldata AS ble stiftet i 1982, og selskapet er nå representert på følgende sju steder i Norge:

Hovedkontor:

– Tynset

Avdelingskontorer:

– Elverum

– Folldal

– Otta

– Stjørdal

Datterselskap:

◦Daldata Bergen AS

◦Daldata Oslo AS

Daldata, inkludert datterselskapene, har mer enn 130 ansatte, og i 2011 var selskapets omsetning på rundt 160 millioner kroner.

 

www.daldata.no

DigiFlex AS

Digifex er et konsulentfirma med hovedfokus på Web-løsninger, Design, E-handel, Dataintegrasjon og databaser.

Vi har også lang erfaring med systemintegrasjon og infrastruktur.

Vi er ikke fiksert på noen spesiell teknologi, selv om vi (og veldig mange andre) jobber mye med Microsoft sine operativsystem og produkter, så jobber vi like gjerne med Macintosh og Linux. Vi er fokusert på løsningen, ikke teknologien i seg selv. Vi har lang erfaring fra databransjen, noen av oss har over 20 års erfaring.

Tjenester:
– Kurs
– Rådgivning
– Webdesign
– Profildesign
– Webløsninger
– Prosjektledelse
– Statistikk

 

www.digiflex.no

Telehuset

Telehuset er en landsdekkende kjede som leverer skybaserte og mobile løsninger med personlig oppfølging som gir bedriften din økt mobilitet, høy sikkerhet og en enklere arbeidsdag. Rådgiverne våre har fokus på løsninger du faktisk trenger – og som forenkler og effektiviserer arbeidsdagen til dine ansatte.

 

www.telehuset.no

EM Data Fredrikstad AS

EMData Fredrikstad AS er et etablert IT selskap med snart 30 års historie. Selskapet er Visma Contracting sin samarbeidspartner i Østfold og Akershus syd, og har vært med på laget hos ePocket i 10 år.

 

www.emdata.no

Nordialog

Kompetanse er vårt viktigste produkt, rådgivning vår viktigste tjeneste.
Som lokal forhandler i en ledende kjede tilbyr vi kun anerkjente merkevarer.
Vi leverer alt fra enkeltprodukter til komplette integrerte kommunikasjonsløsninger. NORDIALOG HAMAR hjelper norske bedrifter å velge riktig.

 

www.nordialog.no

IT-Partner Bodø AS

IT Partner er en samarbeidsgruppe av 5 ulike selskaper som er representert på 10 ulike lokasjoner i Nord-Norge og Møre.

Med over 100 kompetente medarbeidere som omsetter for nærmere 250 millioner er vi en stor aktør i det norske markedet. Samarbeidet gir våre kunder de beste betingelser, samtidig som vi evner å ha en sterk lokal forankring.

IT Partner har som målsetning å være en samarbeidspartner over tid, noe mer enn kun en leverandør. Et slikt samarbeide krever en god dialog og kjemi slik at begge parter føler trygghet og tillit til hverandre. IT Partner satser på sine ansatte og det å skape en trivelig arbeidsplass. Dette gir oss en kontinuitet i arbeidsstokken som kunden vet å verdsette.

IT Partner satser på kunnskap, og skal ha ledende kompetanse innen våre satsningsområder. Kompetanse som skal være lokalt tilgjengelig.

www.itpartner.no

 

ProData AS

ProData as er en del av Z-Partner, en gruppe landsdekkende forhandlere med fokus på effektive forretningssystemer.

Selskapets markedsområde er Nord-Norge og er etablert i Kirkenes, Tromsø, Harstad og Bodø. Vi tilbyr løsninger som dekker de fleste behov for håndverks- og entreprenørbransjen og har 22 ansatte fordelt på salgspersonell, supportpersonell programvare og serviceteknikere på IT-utstyr.

Våre løsninger inkluderer datafangst i felt herunder time- og materiellregistrering, løsninger for kundeoppfølging, ordre/fakturering/innkjøp, økonomistyring og lønn/personal i en komplett integrert løsning.

ProData as er en ePocket Handyman-partner lokalisert i Nord-Norge, og tilbyr deg et komplett tjenestetilbud som omfatter behovsanalyse, mulighet for konvertering av vitale data fra eksisterende system, installasjon, opplæring og etterfølgende support. I tillegg leverer selskapet alt av maskinvare, herunder håndholdte enheter, PC/server, kommunikasjon og sikkerhetsprodukter, samt generell programvare for effektivisering av våre kunders drift.

Selskapet har meget stor fokus på å bidra til den beste løsning for våre kunder, og har mange ti-års kompetanse innen IT. Som garantist for å kunne yte den beste service og support så er samtlige av våre programvareprodukter i aktiv bruk i egen organisasjon.

 

http://www.zpartner.no/

Ønsker du å bli forhandler?

Send inn skjema her

Pilaro AS

Pilaro AS er et konsulentselskap lokalisert i Asker, Bergen og Tønsberg.

Gjennom sterk satsning på Bransjeløsninger, samt
langsiktig samarbeid med en del større selskaper, har vi en
stor nasjonal kundebase samtidig som vi også jobber
internasjonalt.

Pilaro AS er sparringspartner for våre kunder på forretnings-
systemet Microsoft Dynamics NAV og tar totalansvaret for
mer komplekse prosjekter sammen med våre samarbeids-
partnere.

Pilaro AS er Gold Certified Partner av Microsoft, og har fagkonsulenter med bransjeerfaring som jobber primært med forretningssystemet Microsoft Dynamics NAV.

 

www.pilaro.no

Visma Contracting

Visma er landets største leverandør av dataløsninger for elektro- og rørleggerbedrifter, og Visma Contracting er et økonomisystem utviklet spesielt for elektro- og VVS-bransjene.

Gjennom tett sammarbeid med bransjeorganisasjonenen NRL og NELFO, samt grossister, videreutvikles løsningen i henhold til de krav og ønsker som fremmes av bransjen og brukerne.

Visma Contracting ivaretar og optimaliserer hele arbeidsprosessen fra anbudsforespørsel til ferdig resultat. Systemet består av moduler som kan kombineres ut ut fra din bedrifts behov. Alle moduler er integrert med hverandre, og utgjør til sammen en totalløsning med all funksjonalitet i ett og samme system. Logikken i løsningen er bygget opp med utgangspunkt i den enkelte ordre eller det enkelte prosjekt.

 

www.visma.no

Zirius

Zirius er et sterkt voksende dataselskap som leverer forretningssystemer for alle typer bedrifter. Skalerings muligheten gjør at systemet passer like godt for små og mellomstore bedrifter. Du velger selv hvor mye av systemet du vil bruke og betaler deretter.

Zirius økonomisystem passer perfekt sammen med Handyman. All informasjone går direkte ut til Handyman brukeren og etter avsluttet jobb sendes all informasjon tilbake for etterkontroll og fakturering. Som leder er du til enhver tid oppdatert og investeringen lønner seg etter kort tid. Du sender korrekte fakturaer ut med en gang og du får raskere oppgjør for utført arbeid. At Zirius kan kobles opp mot Huldt & Lillevik lønnssystem gir deg fordelene av enklere og raskere overføring av registrerte timer til lønn og deretter inn i regnskapet.

Zirius har også samarbeid med Wincor – Nixdorf, slik at du som har butikksalg også kan få integrert butikkdata. SuperOffice er en annen partner og vi kan da tilby markedets beste CRM system. Integrasjonene gjør at hele bedriften jobber sammen i en løsning.

Ta kontakt med din ePpocket eller Zirius forhandler og bli mer effektiv allerede i morgen!

 

www.zirius.no

Com2gether

Com2gether er en kjede av erfarne telecom forhandlere som tilbyr kommunikasjonsløsninger til bedriftsmarkedet.

Vi har som hovedvisjon å levere tilpassede og komplette kommunikasjons-løsninger for bedrifter til rimeligste pris.

Com2gether tilpasser forskjellige kommunikasjonsløsninger. Kjeden er har ingen eksklusive avtaler med landets operatører, og forhandler tjenester fra leverandørene som passer best for kundenes behov.

Vi kan dermed hjelpe deg med å finne løsningen som passer til bedriften din, få best mulig pris, og i tillegg sparer vi deg for tid på at du gjør hele sammenligningsjobben selv.

 

www.c2g.no