easy:solutions as

easy:solutions eier og drifter to separate serverparker.

Vi innehar lisenser og kunnskap for hosting/cloud løsninger, mail, mobile device management og online backup.

I dag leverer vi hosting, online backup, mail og konsulent bistand til ulike bedrifter i Oslo og Akershus, hvor hovedsegmentet er SMB innenfor advokat-, kontor- og håndverkerbransjene.
easy:mobility kan leveres til alt fra små selskaper til store konserner i hele Norge.

Telefon: 2108 0670

Amazon

Amazon Web Services (AWS) tilbyr IT-infrastruktur tjenester til bedrifter i form av web-tjenester - nå kjent som cloud computing.

En av de viktigste fordelene med cloud computing er muligheten til å erstatte kapital infrastruktur utgifter med lave variable kostnader som skala med din virksomhet.

I dag tilbyr Amazon Web Services en svært pålitelig, skalerbar og rimelig infrastruktur plattform i skyen som driver hundretusener av virksomheter i 190 land over hele verden. AWS har datasentre i USA, Europa, Brasil, Singapore og Japan.
Amazon Web Services tilbyr et komplett sett av infrastruktur og applikasjonstjenester som gjør det mulig å kjøre nesten alt i skyen: fra bedriftsapplikasjoner og store data prosjekter til sosiale spill og mobilprogrammer.

En av de viktigste fordelene med cloud computing er muligheten til å erstatte up-front kapital infrastruktur utgifter med lave variable kostnader som skala med din virksomhet.