Telenor

ePocket har et tett samarbeid med Telenor i Norge for å gi best mulig dekning for våre tjenester. Utenfor Norge har ePocket samarbeid med ledende teleoperatører.

Telenor-konsernet er en av de ledende mobiloperatører i verden, med 146 millioner mobilabonnenter.

Vi har mobilvirksomheter i 11 markeder, samt en interesse av 35,66% i VimpelCom Ltd, som opererer i 19 markeder.

Mer enn 155 års erfaring innen telekommunikasjon, kombinert med en pionerånd og en søken etter kunnskap og utvikling – er hva har ført Telenor dit det er i dag. Telenor-konsernet har mobilvirksomheter i 11 markeder rundt om i verden og i i tillegg 19 markeder gjennom våre 31,67 prosent eierandel i VimpelCom Ltd Gå videre og utforske vår historie – i tekst, bilder og film.
Telenor Group opererer i 11 markeder.

Deutche Telekom

Deutsche Telekom har identifisert fire strategiske områder av tiltak for å bidra til å få seg i form for fremtiden.

Selskapet er konsekvent åpne opp vekstområder og er stadig å utvikle seg til en multippel produktet selskapet. I tradisjonell telefonvirksomhet, er fokuset på å stabilisere fast nettverk og mobile inntekter og fortsetter med vellykkede forretningsmodeller. I tillegg er innovasjon og vekst områder igangsatt tilbake i 2010 utvikles videre: mobilt Internett, den tilkoblede hjem, internett tilbud, T-Systems, sky tjenester og intelligente nettverk for energi, helse-og bilindustrien.

Deutsche Telekom tilbyr et bredt spekter av kommunikasjon, underholdning og IT-tjenester fra en enkelt kilde både for forbrukere og bedriftskunder. Det solide grunnlaget for dette tilbudet er og vil fortsette å være en state-of-the-art nettverksinfrastruktur. Deutsche Telekom har som mål å være kundenes førstevalg for knytningen mellom liv og arbeid.

For å oppnå dette, har selskapet valgt å satse på fire strategiske områder:
1. Integrerte nettverk for gigabit samfunnet
2. Mer innovasjon gjennom samarbeid
3. Sikre cloud-løsninger
4. Kunde glede driver vår handling

Netcom

NetCom er et norsk mobiloperatør. Grunnlagt i 1993, er det den nest største mobiloperatøren i Norge.

Selskapet har om lag 1,2 millioner abonnenter, og selskapets hovedkontor er lokalisert i Nydalen i Oslo. Det eies av det svenske og finske TeliaSonera. I 2007 har NetCom ca 650 ansatte i Norge, hovedsakelig i hovedkontoret i Oslo, og med den nest største gruppen i Trondheim. Den NetCom kontor i Trondheim består i hovedsak av salg, kundeservice og tekniske avdelinger. NetCom var en stund eksklusiv carrier for iPhone (iPhone 3G) i Norge, inntil Telenor inngikk en avtale med Apple Inc. til også distribuere enheten i Skandinavia.

www.netcom.no

Network Norway

Network Norge er en av eierne av mobiloperatøren Mobile Norge. Den andre eieren er Tele2, begge har like andeler på 50%.

Mobil Norge er den syvende norske selskapet til å vinne en lisens til å drive et kommersielt mobilnett, men som i juli 2009, bare fire nettverk er operative. De andre er Telenor, NetCom og Nordisk Mobiltelefon. Som i 2011 Tele2 er eieren av Network Norge.

2008 så den kommersielle lanseringen av deres GSM-900-nettet, som dekker Oslo-området, samt byene Stavanger og Trondheim. Utenfor disse byene, kunder vandre rundt på nettet til den norske operatøren Telenor. Tidlig i 2008 vant selskapet en UMTS lisens, men som i juli 2009, er nettverket ikke på lufta.

I desember 2009 (21st) Mobile Norge undertegnet en kontrakt med utstyrsleverandøren Ericsson som leverandør av deres 2G og 3G-nett.

Fra mars 2010 Network Norge er det eneste norske mobiloperatør som selger den nye Nexus One i Norge.