Socket

Grunnlagt i 1992, Socket’ mobile forretningsløsninger hjelpe selskaper å eliminere manuelle prosesser og maksimere effektiviteten av mobile arbeidstakere. Vi tilbyr en holdbar og tilpasses håndholdt datamaskin, prisvinnende programvareverktøy, og alle de essensielle strekkode, RFID, POS og datakommunikasjon periferiutstyr. Med viktige partnere i helsesektoren, gjestfrihet og andre kritiske markeder, gir Socket effektive mobile løsninger for ulike forretningsmessige krav.

Med mer enn 18 års erfaring i Automatic Identification og Data Capture markedet, gjør Socket mobil databehandling og produktivitet arbeid. Selskapet tilbyr en familie av håndholdte datamaskiner og en omfattende portefølje av AIDC datainnsamling enheter utviklet spesielt for business mobilitet distribusjoner og å muliggjøre produktiviteten øker og kjøre operasjonelle effektivitet i helsevesenet, gjestfrihet og andre vertikale markeder.

Selskapet tilbyr også OEM-løsninger for mobile enheten markedet. Socket har hovedkontor i Newark, California og kan nås på 510-933-3000 eller på Internett.

www.socketmobile.com

socket-mobile-logo

Motorola

Motorola Mobility, Inc. (NYSE: MMI) skaper innovativ teknologi med menneskelig innsikt for å skape opplevelser som forenkler, kobler til og beriker folks liv. Vår portefølje omfatter konvergerte mobile enheter som smarttelefoner og nettbrett, trådløse tilbehør, ende-til-ende video og data levering, og løsninger, inkludert set-topper og data-tilgang enheter.

www.motorola.com/mobility

logo_motorola

Zetes

ZETES INDUSTRIES (Euronext Brussels: ZTS) er en ledende europeisk systemintegrator og leverandør av innovative verdikjeden, identifisering og mobile løsninger og tjenester. Vi legger over 1000 Auto-ID fagfolk til tjeneste, via en EMEA-bredt nettverk av kontorer.

www.zetes.com

lgo_zetesslogan

Samsung

I over 70 år har Samsung vært opptatt av å gjøre en bedre verden gjennom ulike virksomheter som i dag span avansert teknologi, halvledere, skyskraper og anlegg, petrokjemi, mote, medisin, økonomi, hoteller og mye mer. Vårt flaggskip selskap, Samsung Electronics, leder det globale markedet i high-tech elektronikk produksjon og digitale medier.

Gjennom innovative, pålitelige produkter og tjenester; dyktige mennesker, en ansvarlig tilnærming til business og global statsborgerskap, og samarbeid med våre partnere og kunder, er Samsung tar verden i fantasifulle nye retninger.

www.samsung.com

samsunglogo

Fujitsu Siemens

Fujitsu er den ledende japanske informasjons-og kommunikasjonsteknologi (IKT) selskap som tilbyr et komplett spekter av teknologiske produkter, løsninger og tjenester. Over 170 000 Fujitsu folk støtter kunder i mer enn 100 land. Vi bruker vår erfaring og kraften av IKT for å forme fremtiden for samfunnet med våre kunder.
Fujitsu Limited (TSE: 6702) rapporterte konsoliderte inntekter på 4,5 billioner yen (US $ 54 milliarder) for regnskapsåret som ble avsluttet 31. mars 2012.

http://www.fujitsu.com

logo_fujitsu

Intermec

Intermec Inc. (NYSE: IN) er i bransjen for å hjelpe deg å oppnå størst mulig avkastning fra automatiserte informasjons-og datafangst (AIDC) og mobil datasystemer. Det betyr at vi gjør mer enn design, og bygger bransjens mest komplette utvalg av robuste, pålitelige og allsidig utstyr. Vi hjelper deg også med å løse dine utfordringer, for å forstå din unike situasjon og deretter utnytte våre sterke relasjoner med forhandlere og bransjeledende alliansepartnere for å hjelpe deg med å opprette en totalløsning som harmonerer med dine nettverk, plattformer og prosesser. Våre partnere kan også sikre en mer komplett og sømløs implementering om dine behov kaller for vår Gen2 RFID, strekkode løsning, robuste datamaskiner eller en Cisco WLAN-infrastruktur. Mere enn 40 års erfaring.

www.intermec.com

logo_intermec

LG Electronics

LG Electronics, Inc. er en av verdens største leverandører og en innovatør innenfor hjemmeelektronikk, hvitevarer og mobil kommunikasjon med 84 000 ansatte i 115 selskaper, inklusive 84 datterselskaper over hele verden. Den globale omsetningen i 2008 utgjorde USD 44,7 milliarder.

www.lg.com/no

logo_lg-electronics