MCP - ISV

ePocket Solutions er en Microsoft Certified Partner.

Å være Microsoft-sertifisert betyr at ePocket har sertifisert våre utviklere og produkter i henhold til Microsofts retningslinjer. ePocket Solutions har også deltatt flere Microsoft arrangementer, og er en mye benyttet foredragsholder på Windows Mobile relaterte konferanser. I juli 2008 ePocket presenterte vi også på Microsoft Partner Conference i Houston, TX, USA.

Handyman ble opprinnelig bygd for Microsoft Windows Mobile-plattformen.

ePocket har en lang og veletablert historie med støtte for Windows mobile applikasjoner, har ePocket fått Microsoft Certified Partner status for sin ekspertise i å utvikle Mobility løsninger og applikasjoner som bruker Microsoft-verktøy og programvare.

Microsoft Certified Partner status gir anerkjennelse til selskaper som tilbyr produkter av høy kvalitet, tjenester og løsninger. Microsoft Partner Program gir dermed bedrifter som er på jakt etter teknologipartnere en mulighet for å identifisere organisasjoner som har vist engasjement og kompetanse i ett eller flere spesialområder.

ePocket har Mobility Solutions og ISV partnerstatus.

Quintiq

I september 1997 startet fem programmerere arbeidet med å utvikle en skreddersydd planleggings-programvare for en av verdens største aluminiumsprodusenter.

Deres oppgave var å utvikle planlegging og optimaliserings-programvare som kan konfigureres for å passe enhver forretningsmodell. De unike og sofistikerte algoritmer de skapte er sentral i Quintiq’s suksess, som er den visjon som Victor Allis (administrerende direktør) (som også var en av de fem programmerere)) og Arjen Heeres COO skapte.
Siden da har Quintiq vokst fra en gruppe på fem programmerere i et lite kontor i
‘s-Hertogenbosch, Nederland, til et selskap med nærmere 1000 ansatte i kontorer over hele verden.
Quintiq har vært lønnsomme i alle år siden 1997, og er nå kjent som en ledende aktør innenfor planlegging og optimaliseringsløsninger. I dag benytter mange globale organisasjoner Quintiq på daglig basis for å løse sine komplekse planlegging og planleggings-utfordringer.
Flere store norske organisasjoner benytter Quintiq daglig.

ePocket Handyman og Quintiq har selvfølgelig en standard integrasjon.