Elektrikere

Mobil ordrehåndtering for elektrikere og elektrofirmaer.

elektriker

Mobilt arbeidsverktøy for elektrobransjen for effektiv service-administrasjon.

Elektrikere tilbringer mesteparten av dagen ute på veien og må ofte tilbake til kontoret for å fullføre administrative rutineoppgaver.
Med Handyman kan dine elektrikere bruke mer av sin arbeidsdag ute hos kunder og reduserer tiden de bruker på å utføre administrative oppgaver.

Handyman strømlinjeformer prosessen med å samle informasjon ute på arbeidsstedet, planlegge et nytt kundeoppdrag eller rett og slett følge opp oppgavene. Handyman kan også brukes til å standardisere måten visse typer aktivitet håndteres, eksempelvis hvordan en elektriker skal utføre og registrere resultatene av en elektrisk test. Brukeren kan også få oppgitt kriteriene som brukes til å fastslå et «bestått/ikke bestått» -resultat, eller generere en avviksrapport.

Bransjeerfaring

Handyman har sine røtter i utvikling av løsninger for elektrikere. Denne sektoren er fortsatt vår største kundegruppe her i landet. I Norge, hvor vi startet selskapet, bruker 2 av 3 elektrikere nå Handyman!
Med over 600 kunder innen dette segmentet er Handyman Skandinavias største leverandør av løsninger for elektrobransjen.

En typisk elektrokunde bruker nesten alle funksjonene i Handyman og ved hjelp av pre-konfigurerte oppgavelister utfører han både rutine og mer komplekse jobber og ikke minst logge brukte timer på en jobb. Spesielt populært har funksjonen for å bestille materialer/produkter direkte fra grossist via internett vært.

Kursfortegnelse i Handyman
Kursfortegnelse, er et av dokumentene som inngår i NELFOs’ «5 Sikre», og som du finner du sammen med en rekke andre bransjetilpassede funksjoner i Handyman.

Kundecase

Sønnico

Ved å ta i bruk Handyman har vi effektivisert vår virksomhet
Gudmund Draugedalen, Head of IT, Sønnico